O nas

Rogla trail organizira LTO Rogla – Pohorje GIZ.
Rogla trail podpira Partnerstvo za Pohorje in vanj vključene občine.

ORGANIZATOR

LTO Rogla – Pohorje, GIZ

Destinacija Rogla-Pohorje stremi k zelenemu turizmu na vsakem koraku, saj smo ponosni prejemnik certifikata Slovenia Green Destination Gold, uvrstili pa smo se tudi med TOP 100 najbolj trajnostne destinacije 2021. Vse to je neizpodbiten dokaz, da trajnost in zavezanost naravi pri nas nista zgolj na papir napisani besedi. Zdaj je čas za aktivno, zdravo in trajnostno destinacijo. Novi Rogla Trail dogodek omogoča pristen stik s pohorskimi gozdovi in je obenem okolju in naravi prijazen.

Turistična destinacija Rogla-Pohorje se razteza preko mogočnega Pohorja, ki mu kraljuje Rogla, mimo vinorodnih gričev, kjer se uravna v pomirjujočo Dravinjsko dolino. Skrito Vitanje, turistične Zreče, bela Oplotnica in slikovite Slovenske Konjice so čaroben kotiček s pohorsko energijo, dragulji narave, častitljivo zgodovino – in največjim zakladom: prijaznimi ljudmi.

Prav ti zanesljivo vedo, zakaj vas vabijo z geslom: Razišči, Občuti, Užij.

 

KAKO DO NAS?

Do nas lahko pridete tudi
z javnim prevozom!

Z vlakom se pripeljete do Poljčan (iz smeri Maribora) oz. do Celja (iz smeri Ljubljane), nato pot nadaljujete z avtobusom do Zreč in kasneje do Rogle.

  • Vozni red vlakov preverite tukaj.
  • Vozni red avtobusov preverite tukaj

Praktični nasveti za udeležence

Vse in še več o destinaciji Rogla – Pohorje in kako pri nas preživeti nepozaben dan in počitnice najdete na